Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Üç Köşe

YuSuF

Paylaşımcı Üye
Katılım
15 Eyl 2014
Mesajlar
227
Tepkime puanı
17
Puanları
18
Yalçın Doğan'ı Demirel yemeğe götürmüş. Demirel'e sormuş, ''Referandum oldu olacak, Türk iç politikasında üç köşe noktası ve bu üç köşe noktasında 3 isim var. Evren, Özal ve siz… Bu üç kişi üçgenin hangi köşelerine yerleştirilmeli? Siz bu üçgenin neresindesiniz?”

Demirel bir hikaye anlatarak soruyu yanıtlamış:


Fakir bir adam zamanla paraya, yalılara, her şeye kavuşmuş. Bir arkadaşına da bir gün dert yanmış, 'Her şeyim var ama namaz kılmasını bilmiyorum'. Arkadaşı 'o kolay' demiş, 'camiye gidelim. Yolda ben sana nasıl namaz kılınacağını anlatırım.'


Ve anlatmış.. 'Hoca ne yapıyorsa sen de onu yap. Ayrıca ben sana ne yapıyorsam sen de aynısını hocaya yap.' Camide adam söylenenleri eksiksiz yapmış. Bir ara arkadaşı uzanmış, adamın hayalarını sıkmaya başlamış, adam da aynı anda hocanın hayalarını. Hoca 'bırak' diye çırpınıyor.


Adam 'bırakmam' diye çırpınıyormuş. 'Arkamdaki benim hayalarımı bırakmazsa ben de senin hayalarını bırakmam'


Demirel hikayeyi şöyle bağlıyor:


'İşte üçgenin üç köşesindeki üç isim. Sayın Evren, Sayın Özal ve benim durumum böyle. Herkes birbirinin hayasını sıkmakla meşgul.'
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
:) Emeğinize sağlık :)
 

başak

Game Master
Katılım
30 Ocak 2013
Mesajlar
220
Tepkime puanı
5
Puanları
0
:) sölenecek çok şey var diyecek hiç birşey yok fıkra diyip gülmek daha dogru olur:)) tşklr yusuf paylaşım adına tşklr
 
Üst