Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Son Kovboy - Çitin Ötesi

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63

Kitabın Yazarı : Donna Alward , Donna Alward

Kitabın Yayınevi : Harlequin Türkiye AŞ.

Basım Tarihi : Nisan 2013
HARLEQUIN - BEYAZ DİZİ
DONNA ALWARD - SON KOVBOY

Angela Beck, dernek toplantısına geç kalıp, kuruldaki herkesi çekici gülümsemesi ile etkilediği ilk andan itibaren Sam Diamond’ın, kendisi için sorun yaratacağını anlamıştı. Angela, Sam’in o güne kadar tanıştığı en prensipli kadındı. Onun sivri dilini, öpücüğüyle susturmak geliyordu içinden. Ancak ilk olarak o soğuk görünüşünün altındaki karmaşık kadını uyandırması gerekmekteydi. Hiç şüphesiz bu, sadece gerçek bir kovboyun yapabileceği bir şeydi.


DONNA ALWARD - ÇİTİN ÖTESİ

Küçük bir kasabada sırların gizlenmesi zordur. Buna rağmen Grace Lundquist, acısını saklamakta kararlıydı. O, kasabanın, çalışkan ve daima neşeli olan tatlı kızıydı. Herkes ona bayılırdı. Grace kasabanın erkeklerinden birinin buna aldanmadığını biliyordu. Genç kadın, Mike Gardner kendisine her baktığında, ruhunu okuduğundan emindi. Bu güçlü ve muhteşem kovboyu kendisinden ne kadar uzak tutmaya çalışırsa çalışsın, Grace aralarındaki kıvılcımı söndürmeyi başaramıyordu...


--------------------------------------------------------------------------------
 
Üst