Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Seda Üren Gebertirim Şarkı Sözleri

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48

[h=2][/h]
Sizlerde Seda Üren’in yeni çıkartmış olduğu Seda ÜREN Gebertirim şarkısının sözlerini arıyorsanız doğru adrestesiniz. Seda Üren’in yeni çıkartmış olduğu Gebertirim şarkı sözlerini web adresimizde görebilirsiniz.

Söz konusu müzik sanatçısı olan Seda ÜREN 26 Aralık 1982 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğdu. Ailesinin en küçük kızı olan ÜREN daha 16 yaşında iken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümüne girmeye hak kazandı. Genç yaşlarda çok ünlü sanatçılar ile vokal yapma şansını yakalayan sanatçı Seda ÜREN ilk albümünü 1999 yılında çıkarttı.

1999 yılının Eylül ayında ilk albümü olan “İlk Hediyem” şarkısını piyasaya sundu. Etkin olarak 1999 yılından bu yana müzisyenlik yapmaktadır. Küçük yaşlarda olan bu sevgisi onu buraya kadar çıkartmıştır.

Seda ÜrenGebertirim şarkısı şuana kadar 120 binden fazla kişi tarafından dinlenmiş ve binlerce kişi tarafından beğenilmiştir. Sizlerde Seda Üren Gebertirim şarkı sözleri’ni arıyorsanız aşağıdaki bölümünden söz konusu şarkı sözlerini görebilirsiniz.
[h=2]
Seda Üren - Gebertirim Şarkı Sözleri
[/h]

Eğriyi Doğruyu Görmen için
Ne Kadar Sevildiğini Bilmen için


Git Hadi, Tutana Aşk Olsun, Git Hadi
Sanma Ki Her Gece Kahrolurum


Sanma Ki Ağlar Ağlar Mahvolurum
Git Hadi, Tutana Aşk Olsun, Git Hadi


Yakıveririm Bütün Evin ışıklarını
Kapıyı Üst Üste Üç Kere Kilitlerim


Kimseye Söyleme Sakın Ayrıldığını
Söylersen Bil Ki, Gebertirim


Tanıştığım Gibi, Alıştığım Gibi
Yakıştığım Gibi Gel


Savaştığım Gibi, Barıştığım Gibi
Karıştığım Gibi Gel


Tanıştığım Gibi, Alıştığım Gibi
Yakıştığım Gibi Gel


Savaştığım Gibi, Barıştığım Gibi
Bıraktığım Gibi Gel
 
Üst