Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Seaman Video Player Pro 1.0.1.6 Android Uygulama

|Ukyo|

Game Master
Katılım
29 Eyl 2013
Mesajlar
382
Tepkime puanı
1
Puanları
0


Seaman Video Player Pro 1.0.1.6 Android Uygulama | Reklamsız

Gereksinim: Android 2.1 ve üzeri

Seaman Video Player Pro, Android için güçlü bir video oynatıcı ve MP3 müzik çalar.

Bu ücretsiz mobil oynatıcı kullanarak, tv programları, filmler, Android telefon müzik videoları yanı sıra yerel olarak depolanan FLV flash video dosyalarını (Adobe Flash Player Plugin yüklemeniz gerekir) izleyebilirsiniz.

AVI, DivX, Xvid, MOV, MP4, WMV, RMVB, MKV, ASF, MPG, FLV Flash Video gibi ses formatları: AAC, AC3, MP3, ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm popüler video formatlarını işleyebilir.

Mobil cihazlar için optimize FFmpeg projesi, son derece optimize çekirdek video ve mp3 çalar dayalı olmak, Seaman Video Player Pro mobil video ve mp3 çalar piyasasında daha popüler hale gelmiştir.

Herhangi bir video codec yüklemenize gerek yok, tüm video ve ses codec'leri zaten vardır.

Hasarlı çerçeveleri atlayarak eksik ya da bozuk video dosyalarını çalabilir. Ayrıca kısmen indirilmiş dosyaları oynatabilirsiniz.

Desteklenen formatlar şunlardır:

Ses Formatları:
MP3, MP2, AAC, WMA (1,2,3), Midi *, WAV, OGG, Speex, WavPack, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, mulaw, G.729, GSM

Video Biçimleri:
H.264 (AVC), MKV AVCHD, MPEG-1, MPEG-4 Part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV (7,8,9), Theora *, Dirac *, MJPEG, MSVIDEO (1,2 , 3), RV (10,20,30,40), SVQ1, SVQ3

Multiplex biçimi Biçimleri:
FLV, Matroska, ASF, ASX, AVI, PS, 3GPP, MOV, MPEG-4, OGM, NSV, RM / RMVB

Seaman Video Player Pro bazı temel özellikleri şunlardır:

- Akıcı artık kodlama ile cep telefonu videoları oynatmak: Denizci Video Player Pro, avi, rmvb, flv, mkv, PC'nizin üzerindeki hemen hemen tüm video dosyalarını çalar, vb android canlı tv izlemek gibi.

- En iyi deneyimi: daha iyi performans ile daha yüksek görüntü kalitesi, daha yüksek çözünürlük! Seaman Video Player Pro mobil cihazlarda video deneyimi reform olacak! Tv programları, filmler ve müzik videolarını izleyin.

- Dual Core Oynatma: yüksek performanslı motor yerleşik yanı sıra, Seaman Video Player Pro Android sistemi içindeki OpenCORE en yapar; özgürce motoru geçebilirsiniz.

- Kullanışlı Özellikler: oyun, altyazı desteği, video görüntüsü üzerinde istemi pil sürdürmek.



GooglePlay:https://play.google.com/store/apps/details?id=david.seaman.player.pro


http://turbobit.net/kh2rl1ijysxt.html
http://ul.to/ee4x8i5w

 
Üst