Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Sanat Dünyasından Murat Göğebakan Hayatını Kaybetti

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48


Uzun süredir kanserle mücadele eden şarkıcı Murat Göğebakan'dan kötü haber geldi.

Tedavisi yoğun bakımda süren Murat Göğebakan bu sabah saat 08.45'te yaşamını yitirdi.

Sevenleri takipçileri gözyaşlarına boğuldular.

46 yaşındaki sanatçı Anadolu Rock türünde şarkılarıyla biliniyordu.



HASTANEDEN DOKTORLARIN AÇIKLAMASI

Göğebakan'ın vefat ettiği hastaneden yapılan yazılı açıklamada, "5 yıl önce lösemi teşhisi konulan Murat Göğebakan lösemi ve solunum yetmezliği sebebiyle 10 gündür hastanemizin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteydi. Bu sabah saat 08.45'te lösemiye bağlı ani kalp durması sonucu hayatını kaybetti" denildi.



BABA EVİNDE YAS VAR
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden sanatçı Murat Göğebakan'ın Adana'daki baba evinde yas var.

Babası ve annesi İstanbul'a gittiği için Göğebakan'ın amcaları Hamit, Yusuf ve İsmail Göğebakan ile yakınları, merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'ndeki baba evinin önüne kurulan çadırda taziyeleri kabul etti.

Amca Hamit Göğebakan, AA muhabirine, yeğeninin acı haberi ile çok üzüldüklerini belirterek, onu en son 10 gün önce tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, tedavi sürecinde yeğeniyle yakından ilgilendiğini hatırlatan Göğebakan, şunları kaydetti:

"Ameliyat edilmişti. 'İyi olacağım inşallah amca, sen kendine iyi bak, rahatsızsın' demişti. Bayramda da telefon açtım ancak yoğun bakımdaydı, görüşemedim. Sabah, eşim televizyondan vefat haberini öğrendi. Çok sevimliydi, genç yaşta gitti. Herkesi kahkahaya boğar, güldürürdü, çok neşeliydi. Allah rahmet eylesin."

Göğebakan'ın kuzeni Orhan Göğebakan da "Hayat dolu bir insandı. Acımız büyük" dedi.

Göğebakan, kuzeninin cenazesinin, yarın öğle vakti Fatih Camisi'ndeki törenin ardından Adana'ya getirileceğini, 2 Ağustos'ta Buruk Mezarlığı'nda toprağa verileceğini kaydetti.
 
Üst