Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Meryem Uzerli Stili - En Gözde Resimleri - Hakkında Herşey

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48


Sempatik
stili ile

MERYEM UZERLİ ! Hakkındaki Herşey..

Meryem Uzerli Kimdir / Biyografisi...

Yıl 1983, aylardan Ağustos'dur ve Almanya'nın Kassel şehrinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı Meryem Sahra Uzerli dünyaya gelir. Babası Türk, annesi Alman'dır, iki ağabeyi ve bir de ablası vardır. Kassel şehrinde bir süre yaşadıktan sonra ailecek Hamburg'a yerleşmişlerdir.



Yıl 2003'dür, Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimini artık tamamlamıştır Meryem Uzerli. Almanya'da bir çok dizi, film ve kısa film projelerinde yer almaya başlar .



Yıl 2011'dir ve Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği, senaryonu Meral Okay'ın yazdığı (ölümünün ardından; Yılmaz Şahin yazmaktadır) Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizsi için bir Hürrem Sultan aranmaktadır. Role uygun birini bulabilmek için Türkiye'deki bütün oyuncu ajansları, tiyatro kurslarından oyuncular seçilerek onlar arasından elemeler yapılmaya başlanır.



Sekiz ay süren elemeler sonucunda Hürrem Sultan rolüne; Meryem Uzerli içlerinden en uygunu olduğu düşünülür ve Almanya'dan çağırılır. Ana dili zaten Almanca olan, aynı zamanda iyi derecede de İnglizce bilen genç oyuncu Meryem Uzerli'nin Türkçe'si e bugün halen devam eden Muhteşem Yüzyıl dizisindeki canlandırdığı Hürrem Sultan rolüne paralel olarak gelişmeye başlamıştır.

2011 yılında Hürrem Sultan rolü ile iki kez en iyi kadın oyuncu, bir kez Tv Yıldızları Özel Ödülü ve 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini almıştır.



MERYEM UZERLİ.. Bunları Biliyormuydunuz...

S T İ L İ

1.72 cm boyunda, mavi gözlü, kızıl-kahve tonlarında saçları olan biri Meryem Uzerli. Türkiye'ye daha yeni yeni alışıyor ve burada geçirdiği iki yılın ardından kendini çok daha iyi hissettiğini söylüyor. Binicilik, eskrim, badminton ve masa tenisinde usta. Dans da ise özellikle hip hop ve modern dans seviyor. Saçları ile neredeyse bir moda yarattı diyebiliriz Meryem Uzerli. Bir saç şampuan markasının yüzü oldu. Çünkü şimdilerde en moda şey tabir-i caizse Hürremin saç rengini yaptırmak.



Meryem Uzerli doğallıktan yana bir kadın. Katıldığı davetlerde, gecelerde oldukça şık ve sade kıyafetler tercih ediyor genellikle. Günlük hayatında ise rahat, spor ve basic giyinmeyi seviyor. Bazen sadece bir şapka, güneş gözlüğü, tişört, şort, ayağına ise flip flopları ile dışarıya dolaşmaya çıkıyor.



Bir röportajında giyimi ve stili ile ilgili şunları söylüyor; ''Kıyafetlerime aşırı önem vermiyorum ama dolabımda her tarza uygun bir şeyler var. Bol miktarda tişört, jean, özel ortamlar için elbiseler... En çok da minik şortlar... Nasıl hissedersem öyle giyiniyorum. Bazen insanlar bana bakıp, ‘Keşke Meryem bizim gibi güzel giyinse’ diye düşünüyor olabilirler. Ama bu benim ve o sabah nasıl uyanırsam öyle giyinirim. Mutlaka ‘Bu renk, şu renkle giyilir’, ‘Bununla şu iyi gider’ gibi şartlar ve kurallar koymuyorum. Sadece bu konuda değil, hayatımda da ne kendime ne de çevremdeki insanlara kural koyuyorum. İstanbul’a gelene kadar her mevsimde dört-beş ayakkabım olurdu. Buraya gelince o kadar güzel ayakkabılar görmeye başladım ki sayıları birazcık arttı. Günlük hayatımda spor ayakkabılar, Birkenstock gibi sağlıklı terlikler giymeyi tercih ediyorum. Topuklu ayakkabıları da İstanbul’a gelene kadar daha nadir giyerdim. Şimdi beğenmeye başladım.”



Meryem Uzerli'nin Stilinden... En Gözde Resimleri
İşte Meryem Uzerli'nin en beğenilen fotoğrafları... İlham alın! :)

 

06Orbey

New member
Katılım
28 Ocak 2013
Mesajlar
749
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Ellerine emeğine sağlık Melike..Güzel paylaşım olmuş. Tipim değil ama güzel kız allah için.Allah yolunu bahtını açık etsin:))
 
Üst