Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MAYIS Ayının YAY burç yorumu

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Kavrama yeteneği çok gelişmiş olan Yay burçları için bu ay önemli bir ay olacak. 9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay ve Güneş tutulması meydana gelecek. Yeni Ay’la birlikte isteyip de başlayamadığınız işleriniz gündemde olabilir. Ayrıca risk almayı seven bir yapıya sahipseniz, bugün sizin için hareket vakti diyebiliriz. Bugün Mars ve Merkür de Boğa burcunda hareket ediyor. İletişim, yüksek enerji ve somut eylemleriniz gününüze damgasını vurabilir. Yeniliklere hazırlıklı olun.

Fakat 9 Mayıs’ta gelişmelerin heyecanıyla gerçekçi olmaktan uzaklaşmamanızı öneriyoruz. Çünkü Satürn, Yeni Ay ve Güneş’e karşı duracak ve mantıkla hareket etmenin önemini bir kez daha vurgulayacak.

20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcunda olacak. Özel yaşantınızda gündelik rutininizden biraz sıyrılıp beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Sevgilinizle bu konu nedeniyle sürtüşme yaşayabilirsiniz. Ayrıca Uranüs de Plüton ile kare açı yapıyor. Tüm bu gezegenlerin İkizler burcunda olması, sosyal yönünüzü ön plana çıkartabilir. Hem sizden kaynaklanan, hem de yakın çevrenizde yeni gelişmeler gün içinde vakit alabilir. Merkür’ün Uranüs ile 60 derecelik açısı da iş yerinizde yaratıcı fikirler üretebilmenize destek olacak gibi gözüküyor.

25 Mayıs’ta burcunuzda tam Ay tutulması meydana gelecek. Özellikle bugün büyük kararlar almamaya çalışın. Sabırla beklemek ve sakin davranmak, bugün karlı çıkmanızı sağlayabilir. Kısa bir ifadeyle karar alan olmak yerine, dinleyen ve uyum sağlayan taraf olmayı deneyin.

Mayıs ayının gündemi: Bu ay gündeminiz her zamankinden daha önemli ilerlemelerle dolu olabilir, kimi zaman harekete geçip, kimi zaman beklemeyi bilmelisiniz.

Aşk tılsımı: Aşkta ne istediğinizi biliyorsanız eğer, sonuçlarına katlanmanız da gerekiyor.

Ve seks: Size göre heyecan, bir birlikteliğin devam etmesi için olmazsa olmaz…
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
•YAY: Mesele "yay" yap demeden yapmak. İşte o zaman "yay" için özel olursun.Onun gözünde söyledikten sonra yapılan işin anlamı kalmaz.
 
Üst