Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MAYIS Ayının OĞLAK burç yorumu

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Planlamayı ve sistemli çalışmayı seven Oğlak burçları için Mayıs ayı alışkanlıklarını bir daha düşünmek zorunda kalabilecekleri bir ay olabilir. 9 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ve Güneş tutulması, yeni ayla birlikte yeni kararlarınızla konuşulabileceğinizi vurguluyor. Yeni Ay sonuç odaklı adımları simgeler, bu bağlamda elde etmek isteyecek ve hızlı hareket edeceksiniz. Tutulma ile de planlarınız biraz alt üst olabilir. Çok programlı gitmek yerine, günün akışına kendinizi bırakabilirsiniz. Çünkü illaki acil ilgilenmeniz gereken ve acele bir şekilde karşınıza çıkabilecek durumlar oluşacaktır.

20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçiş yapıyor olması, kişiliğinizin entelektüel tarafını ön plana çıkaracaktır. Daha sosyal ve daha hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevgilinizle aranızdaki ufak sorunlar, bugün büyüyebilir çünkü farklı fikirlerinizle onu şaşırtabilir ve sosyalliğinizle de sinirlendirebilirsiniz. Ayrıca bugün Merkür Uranüs ile 60 derecelik açı yapıyor, fikir üretmeye devam edebilir ve bu üretkenliğinizi iş yerinizde lehinize gelişmeleri hayata geçirmek için kullanabilirsiniz.

25 Mayıs’ta Yay burcundaki tam Ay tutulması, daha duygusal davranmanıza neden olabilir. Bugün iş yerinizde bu bakımdan zorlanabileceğinizi söyleyelim çünkü alıngan bir tavır içinde davranabilirsiniz. Bugün ayrıca Neptün nedeniyle sizi şaşırtabilecek olaylar da karşınıza çıkabilir. Acele karar vermeden, emin olduktan sonra adım atmanızı tavsiye ediyoruz. Zekânızı hafife almadan ve ona güvenerek yola çıkın.

Mayıs ayının gündemi: Bu ayki tutumlarınız ve olaylara bakış açınız, sizi bile şaşırtabilir çünkü değiştiğinizi kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Aşk tılsımı: Sevgiliniz yeni size alışmaya çalışırken, onu anlamaya çalışın.

Ve seks: Kurallar hayatın her mecrasında geçerli olmak zorunda değil…
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
•OĞLAK: Tüm Dünyayı karşısına alıp senin için savaşmayı da bilir bir "oğlak". Kıymetini bilmezsen tüm dünyayı senin başına yıkıp gitmeyi de!
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
OĞLAK bir akraba 3 arkadaşım var çok iyi dostlukları var ama sanki birazda paranoyaklıkta var :)
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Ha H aha Uzak Dur Canomm Ben Çok Korkarim ParanoyaklarDan:DD
 
Üst