Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MAYIS Ayının AKREP burç yorumu

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Tutkulu ve çalışkan Akrep burçları Mayıs ayında atakta olacaklar. 9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay ve Güneş tutulması gerçekleşecek. Mars ve Merkür’ün Boğa burcunda olması da olumlu gelişmelerin meydana gelebileceğini size hatırlatmalı. Eğer kariyerinizde yeni bir döneme başlamak üzereyseniz, çok doğru bir zamanlama yaptığınızı söyleyebiliriz. Ayrıca Satürn’ün Yeni Ay ve Güneş’e karşı durması, işinizle ilgili kararlarınızda daha gerçekçi olmanız gerektiğini söylüyor.

20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor, geri giden Plüton Uranüs ile kare açı yapıyor. Koç-Oğlak aksı üzerinde anlaşmazlıkların, kopuşların, dönüşlerin ve yeniden doğuşların habercisi oluyor. Ayrıca Merkür Uranüs ile 60 derecelik açı yapıyor. Yeni düşünceleriniz hem sizin, hem de birlikte çalıştığınız insanların önünü açabilir. Çözümlerle dolu bir süreç diyebiliriz.

25 Mayıs’ta Yay burcundaki tam Ay tutulması ile duygularınız birbirine karışabilir. Cinsiyetiniz ne olursa olsun, çevrenizdeki kadınlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Tutulma günü finansal kayıplarınız da artabilir, bu sebeple daha temkinli adım atmalısınız. Son olarak kolay bir gezegen olmayan Neptün, sizi mutlu da edebilir, mutsuz da edebilir. Hem özel, hem çalışma hayatınızda bugün duyduklarınızı da sorgulamanız faydanıza olacaktır. Doğruluğuna inandığınız her gerçeği bile tekrar değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Mayıs ayının gündemi: İşinizle ilgili verdiğiniz cesur kararların arkasında durmaya devam ettikçe, sizi destekleyenler de çoğalacaktır.

Aşk tılsımı: Güven duygusunu güçlendirmek, aşka olan bağlılığınızı ve tutkunuzu da sağlamlaştırıyor.

Ve seks: İstekli olabilmeniz, güçlü tutkularınızı beslemenize bağlı…
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
•AKREP: Çıkarsız, hesapsız, karşılıksız ve kimsenin ne dediğini düşünmeden sever bir "akrep". Aşkın en saf haliyle.
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
İnce düşünceleri ile kıvrak zekasıyla çok başarılılardır.
 
Üst