Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

LÖSEV Şenliği

sekerlik

New member
Katılım
24 Mar 2014
Mesajlar
30
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Uzun zamandır merakla beklediğim LÖSEV şenliğine bugün gittim. Kayseri'de kutlandı LÖSEV şenliğimiz. Sabah 8 de yola çıktık Nevşehir'den. 9 da Kayserideydik. Toplanma alanına gittik. Yaklaşık 300 kişi vardı. Umut vermek için gelmiş bir sürü insan. Atmosfer mükemmeldi. Alanda Ankara, Niğde, Konya'dan gelen aileler, bisikletçiler, Vosvoslar vardı. Düzenlemeler, görevlendirmeler yapılıyordu. Bizlere tişört dağıtıldı. Tam bir gönüllü moduna girmiştik :) Vosvoslardan oyun havası açtılar. Herkes oynamaya başladı :) Çok canlılardı oradaki insanlar :)





Lösev kurucusu, güzel insan Üstün EZER alana geldi. Çok içtendi, samimiydi. Açıkçası daha resmi bekliyordum Doktor beyi. Herkesle tek tek selamlaştı.








11.30 da konvoyla beraber yola çıktık şenliğin olacağı alana varmak üzere.







Alana gittiğimizde standlar kurulmuştu. Lösemili çocukların annelerinin yaptığı el işleri, çocukların tasarladıkları bardaklar burada satılıyordu. Bende kendime bu bardağı hediye ettim :)







Etkinlikler yavaştan başlamaya başlamıştı.

Ben hep lösemili çocukların şanslı olduğunu düşünmüşümdür. Acı çekiyorlar, küçük yaşta bu ağır yükü taşımaya çalışıyorlar. Ama ya iyileştikten sonra. Yüreği kocaman, ayakları yere basan, yaşamın kıymetini bilen birer birey oluyorlar. Mesela Mehmet Emre. Lösemiyi yendi. Şimdi o kadar güçlü gözüküyor ki. Maşallah başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Bugün de sahneye çıktı koçlar gibi konuşma yaptı.






Program Dr. Üstün EZER'in konuşması, dans gösterileri, kaykay şov, TRT sanatçılarının konserleriyle devam etti.




























Evettt en beğendiğim, hayranlıkla izlediğim bölüme geldik. Maske atma töreni :) Tamamen iyileşen meleklerimiz maskelerini attılar.









Böyle bir gün geçirdik. Aaa unutmadan sloganımızı söylemeyi de unutmayalım :)



3406 bir çocuğun hayatı, bir tuğla da sen koy, gülümsesin yarını :) :)
 
Üst