Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Karnaval ft İskender Paydaş - Gitme Şarkı Sözü

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48



DMC etiketi ile 23 Ekim 2015 tarihinde yayınlanmış olan Karnaval ft İskender Paydaş – Gitme şarkısının şarkı sözlerini arıyorsanız doğru adrestesiniz. İskender Paydaş veKarnaval’ın yapmış olduğu son şarkı Gitme şarkısını söz konusu web sitemizde dinleyebilirsiniz.


22 Temmuz 1967 tarihinde İstanbul’da doğmuş olan söz konusu sanatçı İskender PAYDAŞmüzik hayatında başlangıç olarak müzik aletlerini çalarak başladı. Çocukluğundan beri bulunan müzik sevgisi mesleğini düzenlemeci, müzisyen ve yapımcıya çevirdi. 3 yaşında davul çalmaya başlayan söz konusu sanatçı şuana kadar sadece DMC plak şirketi ile çalıştı. Müzik hayatına etkin olarak 1990 yılında adım atan söz konusu sanatçı dinleyenlerinin büyük sevgisini kazandı.
[h=2]Karnaval ft İskender Paydaş - Gitme Şarkı Sözü[/h]


Haksızlığımı gördüm gözyaşında
Ağlatmadan kızarmadı yüzüm
Sevgi yetmezmiş anladım
Saygımmış vazgeçmemem gereken


Saklanırım kendimden
Ağır gelir yaşattıklarım
Utancımdan görünmüyor yüzüm
Şimdi yalnızım


Gitme gitme deseydim
Kal be kal deseydim
Önce sen dedim sonra


Belki kendim hakettim
Pişmanlıktan tükendim
Ama gitme öldürme beni


İlk şarkısını Büyük İskender adı ile yayınladı. Bu şarkısı ile Türkiye’de sesini duyuran sanatçı 1990 yılında Türkiye’yi Eurovision şarkı etkinliğinde büyük bir planlama ile temsil etti. Sizlerde Karnaval ft İskender Paydaş – Gitme şarkısının sözlerini bu web sitesi üzerinden okuyabilirsiniz.
 
Üst