Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Işte bu benn....kesinlikle bennn....

1-Hatalı-X

Banned
Katılım
3 Mar 2013
Mesajlar
103
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Aslan kadınına dikkat
Şunu akılda tutmakta yarar var ki, bir Aslan burcu kadını fırtınalar yaratabilir ve bir kadar tatlı ve zararsız görünebilir. Onun fısıltı gibi bir sesi, tatlı, nazik tavırları vardır. Bir Aslan kızı serin, durgun bir göl kadar rahat ve sakin görünebilir. Aman dikkat! Bu onun iyi bir etki yaratmak için oynadığı bir roldür. Aşk öykünüzün yıldızı olmaktan çıkartarak, oan bir yedek oyunculuk veya ikinci dereceden bir rol verin, çok geçmeden onun hiç de utangaç ve uysal biri olmadığını anlayacaksınız.

Aynı şekilde, tenezzül ediyormuş, lütfediyormuş gibi davranışlarla kendisine hakaret etmenize izin vermeyecektir. Kendi inanışına göre o kesinlikle zayıf cins değildir. Ve işte size Aslan kızıyla güzel bir ilişki kurmanın anahtarı: Sizi baskı altına almasına izin vermeyin- siz de ondan üstün olmaya çalışmayın.

Zaten otoritesini elinden almaya çalışmanın hiçbir yararı olmaz. Aslan kızı canlı, akıllı ve yeterince zariftir. Doğa ona sanki iltimas yapmış gibidir. Sakın onu her sözüne bağlanıp kalacak kadar uslu bir kız gibi ehlileştireceğinizi sanmayın. Aslan kızının, ayaklarına kapanıp kendisine tapınacağını sanan bir erkek, yanılıyor demektir. Eğer sizinle uzlaşıyorsa, size saygı gösteriyorsa, arkadaşınız olmayı istiyorsa ve kendisine duygusal yönden sahip olmanıza izin veriyorsa, kendinizi şanslı saymalısınız. Bir dişi Aslan çok fazla kadındır. O lüks bir varlıktır, ucuzluk reyonlarında bulunmaz.
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Onun fısıltı gibi bir sesi, tatlı, nazik tavırları vardır.
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
BaziLAri UyumLu Benim Için ama Çok sey Eksik YaZilmiS BurDa:DD
 
Üst