Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Haftalık Başak Burcu - 20 Kasım Haftası 2013

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Bu hafta önemli bir astrolojik gelişme söz konusu. Perşembe günü Güneş ev hanenize giriyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca evle, aileyle ve gayrimenkulle ilgili konulara büyük bir vurgu var. Belki çocukluğunuz hakkında düşünüp konuşacaksınız, belki sevdiklerinizle daha sık görüşeceksiniz. 21 Aralık’tan önce bir ara kuzenlerinizi ya da kardeşlerinizi görmek için bir yolculuk yapabilir ve onlarla birlikte çok iyi vakit geçirebilirsiniz. Öte yandan, bir ev alma, satma ya da evinizi dekore etmeye de odaklanabilirsiniz. Sezgileriniz güçlü.
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Sevgili astroloji burcum başak benim geleceğimle oynayıp durma ne dersen yalan oluyor, bunu bana mahsus mu yapıyorsun bilerek mi bilmiyorum ama sana karşı içimde hiç bir duygu beslemiyorum. şimdi lütfen fasla benim hakkımda olduk olmadık kelam edip durma anlaştık mı burcum başak.:)
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
ha ha ha haaaaaaaaaa.... Sevgili Başak Burcu üyemiz , İyi pozitif ve mutluluklar güzellikler düşünelim umut edelim lütfennnn..
Önemle Arz Ederimm..
ŞAyet olmadı tutmadi " bu sefer olmadı, bidahakine " diyecaz:rolleyes:
Üzülmek var beLLi etmeK yok...:mad:
Saygılarımla:p
 
Üst