Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Google+ ile adres bilinmese de e-posta gönderilecek

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Google, Google+ üzerinde yaptığı yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların sahip oldukları dijital rehberleri genişletiyor.



Bu güncelleme ile birlikteGoogle ’ın sosyal medya platformu olan Google+’ın kullanıcıları diğer Google+ kullanıcılarının e-posta adreslerini bilmeseler dahi birbirlerine e-posta gönderebilecek.
Daha önceden, e-posta iletişimi kurulmayan kullanıcılara e-posta göndermek istendiğinde bu kullanıcıların e-posta adreslerine ihtiyaç duyuluyordu. Ancak Google+’a yeni eklenen özellik sayesinde artık Google+ kullanıcıları, e-posta adreslerini bilmedikleri kişilere yani 'yabancılara' da e-posta gönderebilecek.
Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar kendi çevrelerinden, genişletilmiş çevrelerden veya Google+ üzerindeki herhangi bir kişiden e-posta almak isteyip istemediğini seçebiliyor. Daha önce e-posta gönderimi ya da alımı yapılmayan kişilerin Google+ üzerinden yollayacağı e-postalar, Gmail sayfasındaki ‘Sosyal’ sekmesine gelecek ve Google+ üzerinden yollandığı bilgisi de e-posta içerisinde yer alacak. Google+ üzerinden e-posta alımını kabul eden kişiler, diğer Google+ kullanıcıları ile e-posta adresini paylaşmamasına rağmen e-posta gönderimi ve alımı yapabilecek. Ayrıca Google+ üzerinden e-posta alan kişi yanıt vermedikçe de, bu yeni özelliği kullanarak e-posta atan kişinin ‘gerçek e-posta adresini’ görmesi mümkün olmayacak.
 
Üst