Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Fıkra

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
1. İLİŞKİ

Evli adam sekreteri ile iş pişiriyordu. Bir gün o'nun evine gidip bütün öğleden sonra boyunca seks yaptılar. İyice
yorulunca da uyuyakalıp sabah 8 de gözlerini açtılar. Telaşla kalkan adam giyinirken sevgilisine ayakkabılarını alıp bahçede çimen ve toprağa bulamasını söyledi.
Eve dönünce karısı sorguya çekti:
"Neredeydin?!"
"Sana yalan söyleyemem, sekreterimle ilişkim var. Dün bütün gün seks yaptık..."
"Seni yalancı herif, golf oynuyordun yine değil mi !!!"

2. İLİŞKİ
Orta yaşlı çiftin dünyalar güzeli iki kızı vardı ama gönülleri bir erkek çocuk arzuluyordu hala. Son bir deneme yapmaya karar verdiler. Kadın hamile kaldı. Doğum günü sağlıklı bir erkek dünyaya geldiğini duyan baba neşeyle hastaneye koştu ama o güne dek gördüğü en çirkin bebekle karşılaştı.

Karısına: "İmkanı yok, bu bebeğin babası ben olamam. İki melek gibi kızdan sonra... Kızmayacağım, itiraf et, arkamdan bir işler çevirdin değil mi?" diye sordu.

Kadın tatlı bir gülümseme ile cevap verdi:
" Bu sefer değil hayatım :) "

3. ILİŞKİ
Cenazeci bir gece mesaiye kalmıştı. Ertesi gün yakılarak külleri gömülecek Bay Schwartz'ın bedenini incelerken hayret verici bir ayrıntıyla şaşakaldı. Bay Schwartz görebileceği en büyük ve gösterişli erkeklik organına sahipti.

"Üzgünüm Bay Schwartz" dedi. "Ama böylesine şahane bir şeyin yok edilmesine razı olamam. Bu gerçekten saklanması gereken birşey". Adamın organını kesti, içini doldurup mumyaladı ve eve getirdi.
Eşini çağırıp çantasını açtı. "Sana gözlerine inanamayacağın birşey göstereceğim" dedi.
"Aman tanrım" diye çığlık attı kadın. "Schwartz öldü mü?"

 
Üst