Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Fenerbahçeli yıldız için bomba iddia!

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63

Fenerbahçeli yıldız için bomba iddia!
Mehmet Topuz Trabzonspor'un radarına girdi...

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mehmet Topuz'un Trabzonspor'un radarına girdiği belirtildi.

Son 2 sezon içinde yerli yıldızlarını kaybeden Trabzonspor, Mehmet Topuz ile bu açığını kapatmak istiyor.
Vatan Gazetesi'nde Figen Civan imzalı habere göre; Sarı-lacivertli takımda Aykut Kocaman'ın gözünden düşen ve sözleşmesi de sezon sonunda bitecek olan deneyimli oyuncu, bordo-mavililerin radarına girerken ligin bitimiyle birlikte gerçekleştirilmek istenen transfer için de taraflar nabız yoklamaya başladı.


F.Bahçe'ye 11 milyon Euro'ya transfer olarak sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da konuştuğu Mehmet Topuz, yıllık ise 2 milyon Euro kazanıyor.b2009-10 sezonunda önce Beşiktaş'la anlaşan, ardından da F.Bahçe'nin devreye girmesiyle tercihini sarı-lacivertli takımdan yana kullananan Mehmet Topuz, bu sezon ise bir türlü hocasıyla anlaşamadı.
Yeni transferlerle birlikte iyice gözden düşen ve bu sezon ligde sadece 6 maça 11'de başlayan 29 yaşındaki oyuncuyu bordo-mavililerin ısrarla istediği ancak yıllık ücretinin yüksek olmasının sorun olduğu belirtildi.

F.Bahçe'nin sözleşmesi bitecek oyuncularla sezon sonunda masaya oturacak olmasından dolayı Topuz'un menajerinin de alternatif takımlar için arayışlarda olduğu öğrenildi.
 
Üst