Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Doğal Ağrı Kesiciler

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63

Bazı ağrılı durumlarda kimyasallar içeren ağrı kesici ilaçlara başvurmak yerine doğal besinler ile ağrılarınızı hafifletebilirsiniz. Bazı baharatların ve sebze, meyvelerin ağrı kesici özellikleri bulunmaktadır. Eğer ağrılarınız çok şiddetli değilse evinizde bu doğal ağrı kesme yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Kulak Ağrısı için Doğal Ağrı Kesici

Kulak ağrısı için özellikle sarımsağın iyi geldiği ve sarımsak içeriğinde ağrıları kesme hafifletme özellikleri olduğu araştırmalarda kanıtlanmıştır.

Diş Ağrısı ve Diş Eti İltihabı


Diş ağrısı çoğu zaman dayanılmaz olur ancak her durumda doktora başvurulmaz. Doktora gitmeme sebeplerinden biride diş ağrısının gece yarısı gibi hastaneye ulaşımın zor olduğu saatlere denk gelmesi. Bu durumlarda ağrıyan dişin üzerine karanfil sıkıştırabilir ya da karanfili kaynamış suyun içinde demlendirerek bu ılık su ile dişinize gargara yapabilirsiniz.

Mide Yanması ve Mide Ağrısı


Mide yanmaları ve çoğu zaman mide ağrıları için elma sirkesi en iyi hafifletici, doğal ağrı kesici olarak kullanılmaktadır.
 
Üst