Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bir hikayem var okurmusun?

...C!GDEM...

Paylaşımcı Üye
Katılım
4 Şub 2013
Mesajlar
1,006
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Kadın taksiye binmiş ve hava alanına gitmek istediğini söylemiştiSağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden aniden yola önlerine çıktıŞoförü çarpmamak için sert şekilde frene bastıTaksi kaydı, ama diğer arabaya çarpmaktan kıl payı farkla kurtulduSiyah arabanın sürücüsü camdan başını çıkarıp bağırmaya ve küfretmeye başladıTaksi şoförü ise gayet sakin ona gülümsedi ve içten bir şekilde el salladıKadın bütün bu olanları şokunu yaşarken taksi şoförünün tavrına daha da şaşırmıştıSordu Neden böyle davrandınız Adam neredeyse arabanızı mahvedip ikimizi de hastanelik edecektiTaksi şoförü gülümsemeye devam ederek Çöp Kamyonu Kanunu dediKadın Çöp Kamyonu Kanunu diye sordu anlamamıştıŞoför açıkladı Pek çok insan çöp kamyonu gibidirHer tarafta içleri çöp dolu olarak dolaşıyorlar; kızgınlığı öfkeyi ve hayal kırıklığını biriktiriyorlarAncak doldukça çöpleri bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar Bu bazen ben bazen de siz olabilirsiniz Kişisel almayın Sadece gülümseyin onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onların çöpünü alıp işyerinize evinize veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayınBaşarılı insanlar çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve ellerine geçirmesine izin vermezlerHayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için çok kısa, dolayısıyla size iyi davranan insanları sevin iyi davranmayanlar için iyi temennilerde bulununHayat %10 onunla ne yaptığınız, %90 onu nasıl alıp karşıladığınızdır.
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Hikayem çok güzel ama kaç kişi böyle davranabilirki, ve kaç kişi bu sabrı gösterebilirki, bize sürekli eğitim veriliyor iletişim, enpati, duygusal zeka, vs.. buna benzer bir çok ama ama tek taraflı olmuyor malesef bir yere kadar aldıgın egitimden ve aldıgın terbiyeden ve aldıgın aile ahlakından susuyon, yetmiyo yutkunuyon, yetmiyo içinden bildigin sabır duaları okuyon, yetmiiyo Allaha havale ediyon, yetmiyo ısrarcılar eeee yeter ama bende insanım benimde sabır taşım var. :) patlama anı kulaklarınızı aksine açık tutun küfür yoktur lukatımda ama gözünüzü kapatabilirsiniz yumruklarımı konuştururum ben :)) en son hatırladıgım bir luna parkta burnumu kırmışlardı.:))
 

gatri

Paylaşımcı Üye
Katılım
9 May 2014
Mesajlar
341
Tepkime puanı
12
Puanları
0
hikaye çok güzelde bunu yapabilecek kaç kişi var merak ettim?
 
Üst