Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bilinçaltımızı Nasıl Temizleriz

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Bilinçaltı temizliği;

varoluş sürecimizde mevcut bulunan olaylar, bilgiler, öğrenilenler, anlamlandırılanlar yada tüm iç ve dış algılara ait enerjilerin terapist tarafından tespiti ile başlar, Bahsedilen bu değerlerin geçmişe ait süresi, yaşam sıklığı, kişinin idrak ve farkındalığı, bilinçaltı temizliğin süreç ve detaylarını belirlemektedir. Aktarılacak pozitif enerji frekansları bilinçaltında mevcut bilgilerin negatif güç ve enerjisini azaltarak bilgi kısmını nötr halde tutulmasını sağlayabilecektir. Bilinçaltı temizliğinin yaşanması, o kişinin sağlam ve sürekli adımlarını pozitif yönde hızla ve kuvvetle atmasına destek olup tüm negatiflerin minimize olmasıyla sevgi ve huzurun içerisinde sağlıklı, bereketli, mutlu bir yaşam gücü ve iradesini farkındalıkla sunabilecektir.

Bilinçaltı, birçok zihinsel yapışkan düşüncelerle dolabiliyor. Kötü tecrübeler, duygusal incinmeler, hayal kırıklıkları, eleştiriler ve diğer olumsuz hatıralar, kişiyi engelleyerek korku durumu şeklinde bilinçaltına yerleşiyor.
Geçmişte yaşanan acı olayları, bu olayların anılarını, hislerini ve bu hislerin yarattığı inanç kalıplarını temizleyerek yaşamımızı olumlu etkileyebiliriz.

Bilinçaltını anlamak için çalışma ilkelerini, bilinçaltı yasalarını ve bunları hazırlayan içsel dinamikleri bilmek gerekir. Bilinçaltını bir bilgisayarın hard diski olarak düşünebiliriz. Ekranda görülenler sizin gerçeğiniz veya yaşantınızdır.
Yani bilinçaltınızdaki olumlu, olumsuz inançlarınızın hayatımıza yansımalarıdır.




 
Üst