Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

BearShare 11.0 Türkçe

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63


[h=3]BearShare, kullanıcılar arası dosya paylaşımını amaçlayan legal-yasal bir programdır. (v.11.0)[/h]Başta mp3 müzik dosyaları olmak üzere pek çok dosya biçimini paylaşmakta ve indirmekte kullanılan bu Türkçe program ücretsizdir.
BearShare'nin indirme işlemleri yarıda kalsa da devam etme özelliği bulunmaktadır. Basit ve görsel olarak hoş bir dizayn yapısı ile müzik-videolarınızı gezebilirsiniz. MP3 Player ve iPod'unuzla kolayca bağlanıp senkore olabilirsiniz. BearShare DJ özelliği ile sanatçı-albüm adını girin ve gerisini keşfedin. HD videoları oynatabilir, isterseniz yeni açılır pencerede seyredebilirsiniz.
Program sayesinde 15 milyon civarında müzik ve videoya ulaşabilirsiniz. Bunların tamamı yasalara uygun ve ücretsizdir. Kendinize bir profil oluşturabilir, eski ve yeni pek çok arkadaş ile bağlantı kurup sohbet edebilirsiniz.
Sadeleştirilmiş bu sürümde adware ve spywareler çok çok azdır. BearShare, müzik-video indirebileceğiniz kaliteli-güzel bir yazılımdır. Uygulamanın Türkçe dil desteğinin olduğunu bir daha hatırlatmak isteriz.
 
Üst