Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Başak haftalık burç yorumu - 09.12.2013

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Sevgili Başaklar, Maddi konularda gelişmeler var. Beklediğiniz bir alacak varsa, bu hafta gelebilir. Veya bir projenin kabul edildiğinin haberini alabilirsiniz.

Önemli olayların gelişmesinde etkili olan bu hafta yeni bir iş anlaşması, sözleşme, yeni bir projenin tasarımı ve hatta evlilik gibi önemli bir konuya imza atabilirsiniz. Hangisi olursa olsun, sizi güzel gelişmelerin beklediğini söyleyebilirim.

Bu hafta uzun zamandır beklediğiniz alkışı alabilirsiniz. İş yerinde amirleriniz tarafından takdir edilebilirsiniz. Artık çalışmalarınızın karşılığını gören birileri olduğuna siz de inanacaksınız. Bunca emeğin ve çalışmanın göze girmemesi mümkün mü zaten?
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
canom seni seviyorum böyle haberlere bayılıyorum. paraları aldım bitti bile ama evlilik güzel haberler duyunca biraz heyecan yaptı bende hehehe :)
 
Üst