Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylık Burç Yorumları / Terazi

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Terazi

(23 Eylül - 22 Ekim)

Gezegeni:Venüs
Grup:Hava
Uğurlu Rengi:Pembe, turkuaz
Uğurlu Sayısı:6
Uğurlu Taş:Opal
Uğurlu Gün:Cuma
EKİM AYINA BAKIŞ

5 Ekim tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, hem kişisel hem maddi hem de çevresel ilişkilerimizi uyumlu ve dengeli hale getirmemiz için bir fırsat niteliğindedir. Huzur ve güzelliklere olan düşkünlüğümüz artar. Etrafımızdaki insanlarla işbirliğine yatkın oluruz. Fiziksel görüntümüz, sağlığımız bizim için son derece önemlidir. Kendimize önem veririz ve beğenilmekten hoşlanırız. Yeniay, parasal konularda yapılacak görüşmeler, çevremizle alakalı değişimler anlamında olumludur. 7 Ekim tarihi itibariyle yeniliklere bir hayli açık oluruz. Arkadaşlıklar kurmak, yeni tanışmalar, yeni bir çevre edinmek, gezmek, değişik yerler görmek anlamında şansımız yükselir. 15 Ekim sonrası, iş hayatımız ve bazı önemli meselelerin gözden geçirilmesinde yarar var. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında maddi konular üzerinde derinlikli düşünelim. Bütçemizi gözden geçirelim. Mümkünse borç vermeyelim, borç almayalım.

AŞK VE İLİŞKİLER
28 Ağustos saat 05:05-15 Ekim saat 14:05 tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Mars, sizlerin sosyal hayatta aktif ve girişimci olmanızı sağlayan, güven duygunuzu yükselten, amacınıza yönelik hareket etmenizde destekleyici olan bir dönemdir. Mars, enerji verir, yaratıcı yönlerinizi açığa çıkarır, liderlik yönünüzü öne çıkardır. Eğer bir arzunuz varsa, bunu elde etmek istiyorsanız, bu süreçte elinizden geleni yaparak ona ulaşmak istersiniz. Tavırlarınızla kendinizden emin olduğunuzu gösterir, takdir toplamaya çalışırsınız. İddiacısınızdır. Çünkü haklı olduğunuzdan eminsinizdir. Özellikle yaratıcı gücünüz bir hayli yüksek olduğu için, bu dönemde insanları etkilemenizi sağlayan özel yeteneklerinizi ve sanatsal anlamdaki becerilerinizi gösterebileceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Mars geçişi, ilişki ve maddi konularda da etkilidir. Yeni bir tanışma veya devam eden ilişkide her iki tarafın da kendine olan güveni hayli fazladır. Hedefleriniz aynı yönde ise, sorun çıkmaz. Ancak taraflardan biri baskın olmaya çalışırsa diğerinin buna pek müsaadesi yoktur. Bu süreçte özellikle parasal konularda çok iyi düşünmenizi tavsiye ediyorum. Şimdi süreci bir de önemli görünüm ve tarihlerine göre inceleyelim.
7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Bu dönem her sene farklı tarihlerde gerçekleşse de, mevsim sanki yaz gibidir ve satır satır güzellikler yazdırır insana. Coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir. Bizimle ortaklık kuracak insanlar karşımıza çıkar. Bunlar ister maddi ister manevi anlamda olsun, iletişimin türlü yollarıyla hayatımıza dahil olurlar. İnternet üzerinden, bir etkinlikte, yolculukta, sosyal bir aktivede bir bakarsınız karşılaşmışsınız. Bu yıl Venüs-Yay burcu geçişini yöneten Jüpiter-Yengeç burcunda. Yüceldiği bir pozisyonda. Öyle her şeye atlamayız. Güvence meselelerini öne alırız. İlişki kurduğumuz insanlarla aramızdaki alışverişlerde iyi niyetin ölçüsünü kaçırmamaya dikkat etmemiz gerekebilir. Genel anlamıyla olumlu, sürpriz karşılaşmaları, tanışmaları işaret edebilecek bir süreç olarak görebiliriz. Kurban bayramına denk gelen 15-18 Ekim tarihlerinde kısa bir seyahat hoş olabilir. Dönemi daha net anlamak için, Venüsün bu süreçteki görünümleri bize rehberdir.

Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlayıcı görünüm, inandığımız yolda ilerlememizin, dilediğimiz gibi hareket etmemizin, öz benliğimize uygun şekilde kendimizi ifade etmemizin önünde duran her türlü engeli yenme çabamızı gösteriyor. Buna ilişkilerimiz de dahil. Dostluklarımızın devamlılığı gayet kıymetli. Ancak birileri gereksiz sözleri ve davranışlarıyla bizi üzmeye devam ediyorsa bugün susmamız pek mümkün değil. Gerekeni söyleyebilir, bir adım geri atmayız.
 
Üst