Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylık Burç Yorumları / Oğlak

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Oğlak

(22 Aralık - 19 Ocak)

Gezegeni:Satürn
Grup:Toprak
Uğurlu Rengi:Yeşil, kahverengi
Uğurlu Sayısı:2, 8
Uğurlu Taş:Lâl
Uğurlu Gün:Cumartesi

EKİM AYINA BAKIŞ


5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, öncelikle iş hayatımızla ilgili konularda ilişkilerin önemini vurgulayan, uyumlu, dengeli ve huzurlu bir hayata duyduğumuz ihtiyacın göstergesi olup, önümüzdeki iki hafta boyunca bu konularda düzenlemelerde bulunmamızı sağlayan bir enerjidir. Kişi hem sorumluluklarının farkındadır hem de çevresindeki insanların öneminin. İster ki, kendisine karşı nazik bir şekilde davranılsın ve anlaşmazlıklar çözüme kavuşsun, huzur bulunsun. 7 Ekim sonrası işimiz, aşk hayatımız veya farklı bir nedenle özgür hareket etmemiz, ilişkilerde bulunmamız engellenir. Ve biz bu engellenişi hassas bir şekilde ele alırız. Keyfimiz biraz kaçar. 15 Ekim sonrası düzenleme, işler hale getirme ve hedefimizi gerçekleştirme anlamında titiz çalışmamız gerekir. Bir Oğlak için bu zor bir durum değildir. Ancak sadece işe odaklanmak, sosyal yaşamdan uzak durmak, sorumluluklarımız gereği hareket etmek sıkıcı gelebilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında bir çok mesele üzerinde derinlikli düşünürüz. Niyetimizi, arzularımızı gerçekleştirmek anlamında zamana ihtiyacımız vardır. Bu zaman zarfında uygulamada bulunmaktan ziyade her olasılığı gözden geçirerek işlerimizi düzenlemek yararlı olur.

AŞK VE İLİŞKİLER

29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 tarihleri arasında Akrep burcunda
düz seyirle ilerleyecek Merkür, 21 Ekim sonrası gerileyecek. Yorumunuzda şimdi bu geri hareketin başlayacağı tarihe kadar olan devreyi inceleyeceğiz. Merkür Akrep burcunda, sosyal yaşam, hedeflerimiz, eğitim ve ticari konular, çalışma hayatımızla ilgili meselelerin derinlikli olarak ele alındığı zaman dilimidir. Oğlaklar için bir arayış, problemlerin ana nedenlerine bir bakış ve odaklanma süreci anlamı da taşır. Etrafımızdaki her şeyi gözlem altına alırız. Bilinenle, görünenle yetinmeyiz. Her şeyiyle anlamak isteriz. Sanki gözlerimiz bir kamera gibidir. İzleriz, saptamalarda bulunuruz ve kendimizce anlamlandırırız. Bazı kişiler, işler veya durumlar hoşumuza gitmediğinde kafamızın içinde bir işaret koyarız. Öyle çok sempatik tarzda bir iletişim sürdürmemiz kolay değildir. İnceleriz, işimize gelirse bağlantıya geçeriz.


Maddi ve manevi anlamdaki değerlerimizi muhafaza ederiz ve kaybetmek istemeyiz. İşimize gelmeyen bir mesele olduğunda kontrolü elimizde tutan taraf olarak şüpheli bir yaklaşımla duruşumuzu belli ederiz. Genelde bu süreçte sorumluluklar ağır basabilir. Hem dışarıda hem günlük tempoda hem de yenilik içeren işlere, soru işaretiyle yanaşarak tam olarak öğrenmeye çalışırız. Konuştuğumuz bir sözün arkasında dururuz, verdiğimiz sözden pek dönmeyiz. Ne kadar gözlemde bulunursak, o kadar rahat ederiz. Bize işimizde, bir takım girişimlerimizde destek olacak kişilerle irtibatta bulunuruz. Biz de bu kişilere elimizden gelen yardımı yaparız. Ne de olsa, karşılıklı olarak bir alışveriştir bu. Hani söylemek gerekirse, bu süreçte çıkarlarımızı göz önüne alarak düşüneceğiz. Kendimizi ezdirmeyeceğiz. Bilakis güçlü kılabilmek adına çalışacağız. 6 ve 8 Ekim tarihlerinde önemli görüşmelerde bulunabilir, gereksiz kişi ve meselelerden uzak durarak, amacınıza uygun adımlar atabilirsiniz.Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 6, 7, 8 Ekim.
 
Üst