Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylık Burç Yorumları / İkizler

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
[h=4]İkizler[/h](21 Mayıs - 21 Haziran)
Gezegeni:Merkür
Grup:Hava
Uğurlu Rengi:Sarı, açık mavi
Uğurlu Sayısı:5
Uğurlu Taş:Akik, İnci
Uğurlu Gün:Çarşamba
EKİM AYINA BAKIŞ

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatınız, ilişkiler, sosyal aktiviteler anlamında gayet olumludur. Bunun yanı sıra, düzenlenmesi gereken meseleler varsa 7 Ekim tarihine kadar bunların ele alınmasında yarar vardır. Asıl önemli nokta, pürüzlerin farkında olmak. Size göre her şey yolunda gidebilir ancak birileri böyle olmadığını söyleyebilir. Onun için güzelliklere kavuşmak istiyorsak, yanlış olanların farkına varmamız lazım. 7 Ekim tarihi itibariyle ilişkilerde ciddiyetten ziyade, özgürce hareket etme arzusu yoğundur. Yeni tanıştığınız biri, ciddi düşünmek yerine, eğlenceli bir ilişkiyi tercih edebilir. Bir yandan beraberliğe açık, diğer taraftan her an kaçmaya hazır bir partnerle karşı karşıya gelebiliriz. Devam eden ilişkilerde çiftler, birbirlerini aktif hale getirmeyi, birlikte eğlenmeyi tercih edebilirler. Zaten bu tarz bir yaklaşım, ilişkiyi canlandırıcı olacaktır. 15 Ekim sonrası eviniz ve ailenizi ilgilendiren konularda düzenlemelerde bulunabilirsiniz. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında iş hayatınızla ilgili konularda biraz takıntılı düşünmeye adaysınız. Bir karar vermeden önce, durumları bilinçli şekilde gözden geçirmekte yarar var. Sorumluluklarımızın farkında olalım.

AŞK VE İLİŞKİLER

28 Ağustos saat 05:05-15 Ekim saat 14:05 tarihleri arasındaki Mars-Aslan burcu seyri, genel olarak gayet aktif, ateşli, hakimiyetçi tavırlarınızın baskın olduğu süreçtir. Çevremiz üzerinde etkili olmak, kontrolü elimizde tutmak isteyeceğiz. İnsanların dikkatini çekmekten zevk alacağız. Eğitim-iş-yolculuklar anlamında kararların verildiği, girişimlerde bulunulduğu bu dönem ileriye yönelik olarak düşündüğümüz işleri yoluna koymamızda, yeni hedefler belirlememizde, çalışma hayatımızla ilgili meselelere ağırlık vermemizde de önem taşıyor. Sosyal ilişkilerde merkezde olmak, düşüncelerimizi kabul ettirmekten yana olacağız. Ne yapmak istiyorsak ona yöneleceğiz ve asla taviz vermeyeceğiz. Bu dönemin asıl önemi Marsın bu süreçte yapacağı görünümlerin incelenmesiyle net olarak anlaşılır. Şimdi bu tarihlere bir bakalım. Ona göre ajandamızı düzenleyelim.



22 Eylül saat 23:44-23 Ekim saat 09:10 tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, aşk hayatınız ve çevrenizle olan her türlü kişisel ilişkilerinizde dengeli, paylaşımcı, huzurlu, hoş bir dönem olarak yorumlarız. Fakat sadece genel bir yorumla bu süreci anlamak ve geçirmek mümkün değildir. Güneş-Terazi burcu geçişini yöneten Venüsün Akrep burcunda ilerlemesi, hayatımızdaki bir çok pürüzün, sorunların ele alınması, düzenlenmesi, nelerin tatminsizliğe yol açtığının belirlenmesi gerekiyor Özellikle 28 Eylül tarihi bu anlamda kıymetlidir. Çalışma hayatımızla ilgili konularda özellikle, sınırlarımızı korumak ve ayaklarımızın üzerinde durabilmek zorundayız. Aşkta olsun, iş hayatında olsun kendimizden ne kadar eminiz, her şey yolunda mı, acaba elimize, yüreğimize batan bir şeyler var mı? diye bir bakacağız.

Ekim ayında etkile olacak iki tarihi çok önemsiyorum. Bunlar, Güneş-Terazi burcu geçişindeki gelişmelerin ön habercisi konumunda olan görünümlerdir. 2 Ekim tarihinde aşk hayatınızla ilgili konularda öne çıkmak, ilişkide tüm çekiciliğinizi ortaya sürebilirsiniz. Eğer bir amacınız varsa ve bunu elde etmek istiyorsanız her türlü yolu denersiniz. Cinsellik özellikle çiftler arasında bir hayli etkilidir. Hatta sırf buna dayalı yürütülen bir beraberliğe adım atılabilir. Ancak ben yine de, dengeli ve sağlıklı bir beraberliğin önemli olduğunu belirtmek isterim.

3 Ekim tarihinde, yeni bir aşk her an kapımızı çalabilir. Bir yandan huzurlu, uyumlu paylaşım isteriz ancak diğer yandan üzerimizde baskı uygulanmasına gelemeyiz. Sosyal hayatımız bu tarihlerde hızlanır. Değişik insanlarla bir araya gelebiliriz. Burada önemli olan kafamızın içindeki ilişki kriterlerini gözden geçirmek ve buna göre karar vermektir. Dengeli paylaşımlar tabii ki çok kıymetlidir. Problemli bir ilişkimiz varsa, bu tarihlerde dikkatli olmamızda yarar görüyorum.
 
Üst