Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylık Burç Yorumları / Balık

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
[h=4]Balık[/h](19 Şubat - 20 Mart)
Gezegeni:Neptün
Grup:Su
Uğurlu Rengi:Deniz mavisi,turkuaz
Uğurlu Sayısı:2, 6
Uğurlu Taş:Akuamarin
Uğurlu Gün:Perşembe
EKİM AYINA BAKIŞ

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, başkalarıyla aranızdaki her türlü finansal ilişkinin, çıkarlarınıza zarar vermeyecek şekilde, tekrar ele alınmasını sağlayıcıdır. Böylece dengesiz ve tutarsız olan, keyif kaçıran meseleler çözüme kavuşabilir. Eğer bir yenilik düşünüyorsanız öncelikle bunu tek başınıza mı yoksa bir başkasıyla mı yapacaksınız bunlar üzerinde bir düşününüz. 7 Ekim sonrası iş değişimi, yeniliklerin uygulanması, farklı kişilerle iletişime geçilmesi anlamında enerjiniz yükselecektir. Fakat fazla coşku, heyecan yanlış ve aceleci kararlara sebebiyet verebilir. O nedenle bastığımız yeri bilmekte yarar var. 15 Ekim sonrası iş ortaklığı veya ilişki meselelerinde karşı tarafın amacını, beklentilerini anlamamız gerekir. Çünkü ayrıldığımız noktalar varsa, doğal olarak ilişkinin sağlıklı yürümesi, pürüzlerin düzeltilmesi pek mümkün olmaz. Huzursuzluk çıkabilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında durumunuzu derinlikli olarak gözden geçiriniz. Kişisel arzularınıza düşkünlük gösterebilirsiniz. Gizemli konular üzerinde çalışabilir, bilinmeyenleri merak edebilir, dışarıyla temas etmekten ziyade, içe yönelirsiniz.

AŞK VE İLİŞKİLER

29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 tarihleri arasında Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür, 21 Ekim sonrası geri harekete geçecek. Ben yorumunuzda düz seyir sürecinden söz edeceğim. Bu dönemde, öncelikle yaşadığımız ortam, şehir ve ülkenin meseleleri, eğitim ve uzmanlık, ticaret, maddi ve manevi değerlerimiz, inancımız bir hayli önem taşıyacaktır. Bunlara özel bir şekilde odaklanacağız. Kendimizi, ailemizi, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Bunca sene elde ettiğimiz tecrübeleri, öğrenmemiz ve geliştirmemiz gerekenleri tespit edeceğiz. Birilerine rehberlik edeceğiz veya birileri bize rehberlik ederek hayatımızda kilit rol oynayacak. Evrensel yolumuza bakacağız. Biz kimiz, kimlerle bağımız var, ailemizle aramızdaki sorunlar, ilişki ve iş ortaklıklarında özlediğimiz nedir bütün bunlar üzerinde düşüneceğiz. Karşılaştığımız kişilerin bizden farklı olan yönlerine odaklanacağız. Bu insanlarla nasıl bir iletişimde bulunmak gerekiyor, bunları çözmeye çalışacağız. Eğitimden geçebiliriz, biz eğitim verebiliriz. Bize danışılabilir, biz başkasına danışabiliriz.

Burada asıl nokta, özümüze ulaşmak, hayatın sırlarını keşfetmek, bize uygun olanı saptamaktır. Bu dönemde, başkalarının ne dediğinin, ne yapmaya çalıştığının farkına varmamızı sağlayan üstün sezgilerimiz, olayların ardındaki gerçeklere ulaşmamızda bize destekleyicidir. Ailemiz veya partnerimiz, iş ortağımız bizim üzerimizde baskın rol oynadığında buna dur diyebiliriz. Amacımız, gerçekten güvenebileceğimiz, koynumda yılan beslemişim demeyeceğimiz insanla karşılaşmaktır. 6 ve 8 Ekim tarihlerinde, yaşamımızı ilgilendiren iş, ilişki, ailevi, eğitim, ticari anlamda kalıcı bir değişimde bulunabileceğimiz veya üzerinde düşüneceğiz gelişmeler yaşanabilir. Benim tavsiyem emin olduğunuz konularda 21 Ekim tarihine kadar ilerlemeniz, soru işaretleri taşıyan konularda ise, 21 Ekim tarihinde geri hareket başladığında beklemede kalarak incelemelerinizi sürdürmenizdir.
 
Üst