Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylık Burç Yorumları / BALIK 2014

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
BALIK 19 Şubat - 20 Mart

AYLIK BURÇ YORUMLARI 2014


Gökyüzü ay boyunca finansal konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. İş hayatınızda yatırımlar söz konusu ise Ay’ın ilk 10 günü araştırarak ayrıntılara önem vererek hareket etmeli kazanma duygunuzun bencilliğe dönüşüp acele kararlar verme eğiliminin gerçekleri görmenize engel olmasına izin vermemelisiniz. 5 Eylül’de Venüs karşıt burcunuz Başak burcunda seyrine başlayacak ve 29 Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu enerjiyi doğru yönlendirebilirseniz kendi içinizde ki duygusal geçişleri kontrol edebilir iş eğitim ve özel yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süre içinde hemen her şeyi kendi yönünüzden değerlendirme arzunuz kişisel çıkarlarınızı ön planda tutmanıza kısa bir süre için çevrenizde bulunan insanların üzerinde olumlu izlenimler bırakarak isteklerinize ulaşıp gerçekleri fark etmeleri ile birlikte kayıplar yaşamanıza neden olabilir! 9 Eylülde 04:38’de Burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile, Enerjiniz düşebilir genel bir isteksizlik hali ile her şeyden uzaklaşmak isteyebilir iç dünyanızda yaşadığınız duygusal patlamalar sonucu sizi gerçekten seven ve yanınızda olan insanlara kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem Dolunay ve takip eden bir kaç gün boyunca kendinize zaman ayırın şikayetçi olduğunuz konu ve kişilere karşı neler yapabilirim sorusunun cevabını arayın. Bunun için güçlü sezgileriniz size rehberlik edecektir.

14 Eylülde Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ekime kadar bu burçta kalıyor ve sizleri maddi manevi güçlü kılıyor. Yapabileceklerinizin idrakine varmış olmanız iç dünyanıza yönelerek içinizde ki sizi en yalın halinizle ortaya koyarak başarılı olmanızı sağlayacak bir enerji ile karşı karşıyasınız. Şimdi sahne sizin yöneticiliğinizi sezgilerinizi aklınızı ortaya koyun ve kazanın. İş hayatınızda söz sahibi olabileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirmek için elinizden geleni yapın. Eğitim hayatı devam eden Balık’lar ilk etapta adaptasyon zorluğu çekseniz de başaracağım ilkesi ile hareket ederseniz ilerleyen zaman içinde ne kadar doğru bir karar verdiğinizin farkına varacaksınız. 24 Eylül 06:49’da Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile bekar Balık’lar katılacağınız bir organizasyon ya da toplantıda kalbinizin sahibi olacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Yeni ay enerjisi evli Balıkları eşten kaynaklanan finansal zorluklar ödemeler hukuksal sorunlarla karşılaştırabilir. Sizlere tavsiyem ay boyunca eşinizle iletişime önem verin ve hayatın olumlu olumsuz her şeyini sizinle paylaşabileceğinin güvenini ona verin. Böylelikle olası pek çok zorluğu en aza indirgeyebilir hem fikir olmanın çözümleri ile maddi manevi rahatlayabilirsiniz. Ay’ın son günlerinde dikkat gerektiren hemen her konuda hassas olmalı dalgınlık ve dikkatsizlik sonucu olası kazaların olabileceğini düşünerek hareket etmelisiniz.
Astrolog Şenay YANGEL
 

Şehrazat

New member
Katılım
5 Eyl 2013
Mesajlar
281
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yeni Ay enerjisi ile bekar Balık’lar katılacağınız bir organizasyon ya da toplantıda kalbinizin sahibi olacak o özel insanla tanışabilirsiniz. inansakmı :)
 
Üst