Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aslan burcu haftalık yorumu - 30 Mart 2014

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48


Gökyüzü bugün karşılaşacağınız bir arkadaşınızın geçmişte yaşadığınız acı deneyimlerinizi hatırlatmasıyla bir anda taşıdığınız pozitif enerjilerden uzaklaşarak karamsar hiçbir şeyin yoluna girmeyeceği endişesiyle kaygılı bir ruh hali içine girebileceğinize işaret etmekte. Bunu yaptığınız sürece göklerin size sunduğu enerjiler ne denli kuvvetli olursa olsun siz ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendiremezsiniz. Bu hayat sizin iyisiyle kötüsüyle bir çok olay deneyimlemiş olmanız ümit ettiklerinizi gerçekleştirmeniz için engelleyici olmamalı. Bunu başarabilecek enerjilere sahipken değerlendirmeniz sizin elinizde. Astrolog Şenay YANGEL ( alıntı )
 

Bilgin

New member
Katılım
24 Mar 2014
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
pozitif enerjilerden uzaklaşarak karamsar hiçbir şeyin yoluna girmeyeceği endişesiyle kaygılı bir ruh hali içine girebileceğinize işaret etmekte. Bunu yaptığınız sürece göklerin size sunduğu enerjiler ne denli kuvvetli olursa olsun siz ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendiremezsiniz.
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Bilginn Ben bunu Yazdim Farkli yorumlar beklerim,,
Bak Ya 2 mizde Ayni gün doğmuşuz KendimiZe Göre Uyarliyalim bu Fallari..
Nedir bu Karamsarlık Sevmedim bu yorumu:DD
 
Üst