Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

01.04.2013 Haftalık Yay Burcu

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Çok olumlu ve güzel enerjilerle dolu bir haftaya adım atıyorsunuz. Enerjileriniz sizi destekliyor. Yeni atılımlarda bulunmak ve hareket etme alanı yaratmak için oldukça müsait bir zamandasınız. Bu cesaretli haliniz, karşınızdakileri etkileyecektir. Size inanmalarını sağlar.

Sıra dışı ve yeni olan her şey dikkatinizi çekecek. Yakın ilişkilerde de bu duyguların hakim olacağını söyleyebilirim. Cinsel deneyimlere karşı daha açık olacağınız bir haftadasınız. Ayrıca değişik insanlarla tanışabilirsiniz. Hiç bilmediğiniz ilgi alanları olan kişilerle sohbet etme şansı yakalarsınız.

Sahip olduğunuz kaynakları iyi değerlendirin. Yaratıcı vizyonunuz ve bu aralar yüksek olan yaratıcı gücünüz, size yüksek enerjiyle yeni fikirler sunacaktır. Bu hafta güzel enerjilerle sarıldınız, cesaretli olun.
 
Üst