Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

01.04.2013 Haftalık Kova Burcu

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Bu hafta kariyeriniz veya hayatınızla ilgili bir plan değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Kafanızdaki fikirleri, uzun zamandır yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir zaman yakalayabilirsiniz. Enerjiler ilk adımları atmak için oldukça müsait ancak hemen sonuç almayı beklemeyin.

Bu hafta ekilen tohumların yeşerip çiçek açması için biraz zamana ihtiyacı var ancak uzun zamandır tasarladığınız şeyler için bu dönem oldukça uygundur. Bu haftanın enerjilerini bu yönde kullanabilirsiniz.

Duygusal olarak yoğun bir haftadasınız. Ne istediğinizi, ne yaptığınız ve bir ilişkiden ne beklediğinizi uzun zamandır düşünüyorsunuz. Artık bu düşünceleri uygulamaya koymanın da zamanı geldi. Aşk hayatınızda da bir takım değişiklikler yaşamaya hazır olun.
 
Üst