Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

01.04.2013 Haftalık Koç Burcu

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48

Bu hafta başında kendinizi her şeyi yapabilir, her sözü söyleyebilir, her istediğini elde edebilir gibi hissedeceksiniz. Özgüveniniz yüksek ancak henüz gözleriniz kapalı. Yani görmeden yolda yürüyorsunuz. Önünüzdeki uçuruma direk gidebilirsiniz veya kenarından geçebilirsiniz. Biraz sakin olun.

Çok ateşli bir ruh halindesiniz. Sözlerinizi sakınmıyorsunuz, hiç kural tanımıyorsunuz ancak isyankar ergen halinizin bu hafta size bir faydası yok maalesef. Kendi içinizdeki çelişkilerden yorulursunuz sonunda.

Yeni giriştiğiniz bir iş varsa veya yeni bir gelişme üzerinde çalışıyorsanız, hiç tembellik yapma zamanında değilsiniz. Karşınıza çıkan aksilikler ne olursa olsun, siz azimle devam etmek zorundasınız. Ancak iletişim biçiminize dikkat edin. Herkes ne demek istediğinizi anlayamayabilir.
 
Üst