Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

01.04.2013 Haftalık İkizler Burcu

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
Bu hafta duygularınızı ve düşüncelerinizi yenilemek, farklı bakış açıları oluşturmak, duygularınızı keşfedip, onları anlamlandırmak isteyebilirsiniz. Bugüne kadar geldiğiniz yolda neler geçirdiğinizi sorgularsınız. Bunların neden sizin başınıza geldiği ve neden bazı soruların cevaplarını bulamadığınızı düşünürsünüz.

Yani bu hafta kafanız biraz karışık olabilir. En iyisi bu hafta mümkünse kısa bir seyahate çıkmaktır. Eğer böyle bir imkanınız yoksa, kafanızda oluşan soruların cevaplarını sahiplerine sorarak, aklınızdaki fikir yoğunluna bir açıklık getirmeyi deneyin.

Bu hafta ilginin üstünüzde olması, sizi mutlu edecek keyifli enerjilerden biridir. Kariyerinizle ilgili önemli fikirler geliştirebilirsiniz veya teklif alabilirsiniz. Şanslı bir haftadasınız. Aşk hayatınızda yaşanabilecek karmaşadan uzak durmak istiyorsanız, aklınızdan geçenleri sorun ve konuşun.
 
Üst